Author Topic: So, no one tried the 7.0.21 beta?  (Read 294 times)

Offline reneboer

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1031
  • Karma: +52/-30
So, no one tried the 7.0.21 beta?
« on: April 21, 2017, 05:54:34 am »
Hi,

Normally I see messages show up once a beta is released. Not this time with 7.0.21. I just installed it on my test Edge and installed without a hitch. It is not running much though. All things are working.

Cheers Rene
2xVeraLite, VeraEdge, openLuup, ALTUI, 20 switches, 10 dimmers, 20 sensors, 10 scene controllers, 1 Harmony Hub, many plug-ins. Not enough time.

Offline BOFH

  • Sr. Hero Member
  • ******
  • Posts: 2239
  • Karma: +104/-132
Re: So, no one tried the 7.0.21 beta?
« Reply #1 on: April 21, 2017, 08:54:01 am »
Hmmm, a stealth update.  8) It was posted in announcements on 4/11 but I must have missed it.

http://support.getvera.com/customer/en/portal/articles/2780057-ui7-%E2%96%BE-beta-software-update-%E2%96%BE-version-7-0-21-%E2%96%BE-april-10-2017-%E2%96%BE-1-7-929-1-7-2744-1-7-2745-

Looking at the fixes, there's nothing applying to my setup so I'll pass...
« Last Edit: April 21, 2017, 08:56:56 am by BOFH »
Vera3 UI5 UI7 Edge Plus
Trane TZEMT400AB32 | Schlage BE369 FE599 | GE 45601 45602 45603 45604 45606 45609 45631 | Intermatic HA01C HA03C HA05C HA07C CA600 CA3000 | Aeon DSC06106 | Telguard GDC1 | Foscam FI8910W FI8905W FI9821W | D-Link 930L | Wanscam JW0011 | ZModo ZPIBH13W

Offline Don Phillips

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 406
  • Karma: +10/-3
Re: So, no one tried the 7.0.21 beta?
« Reply #2 on: April 21, 2017, 07:19:34 pm »
Agreed - lots of hardware fixes but I am sure my "can't detect device" error for my 2 Aeon door sensors will continue.
Vera 3, UI7 1.7.919, CT101 t-stat, Everspring motion detector, GE/Jasco switch, Leviton outlet, AeonLabs door sensor, Insteon garage control, Blue Iris, Sricam SP011, iPhone locator, APCUPSD, VeraMate, VeraAlerts, PLEG, House Modes, Countdown Timer, DVR, Virtual & Multi Switch, Weather, Sys. Mon.

Offline RichardTSchaefer

  • Master Member
  • *******
  • Posts: 9190
  • Karma: +695/-126
    • RTS Services Plugins
Re: So, no one tried the 7.0.21 beta?
« Reply #3 on: April 22, 2017, 03:00:41 pm »
Don,
   Did you build your system from a factory reset ? Or did you do a controller shift to move devices to it ?

Offline SPAM

  • Sr. Newbie
  • *
  • Posts: 48
  • Karma: +0/-0
Re: So, no one tried the 7.0.21 beta?
« Reply #4 on: April 22, 2017, 05:04:31 pm »
Don,
Are they the "triangle" corner sensors ?

Offline Don Phillips

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 406
  • Karma: +10/-3
Re: So, no one tried the 7.0.21 beta?
« Reply #5 on: April 22, 2017, 08:32:39 pm »
Richard, no controller shift. I upgraded to UI7 last spring from 6, and added the 2 Aeon devices in August. They work fine, just the annoying "Can't Detect Device" from time to time, mostly the one in the garage door - which is the closest z-wave device I have, about 3 feet away.

Spam, these are in the door type: https://www.thesmartesthouse.com/collections/door-window-sensors/products/aeon-labs-z-wave-magnetic-door-window-recessed-sensor-zw089-a

About a month ago, I changed the battery in the garage door sensor, which seemed to clear the error for a couple of days.  Same behavior now.

I have given up since both work fine.

 
Vera 3, UI7 1.7.919, CT101 t-stat, Everspring motion detector, GE/Jasco switch, Leviton outlet, AeonLabs door sensor, Insteon garage control, Blue Iris, Sricam SP011, iPhone locator, APCUPSD, VeraMate, VeraAlerts, PLEG, House Modes, Countdown Timer, DVR, Virtual & Multi Switch, Weather, Sys. Mon.