Author Topic: RS232 quad relay controller  (Read 21046 times)

Offline yatagx

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
  • Karma: +0/-0
Re: RS232 quad relay controller
« Reply #75 on: March 20, 2017, 12:04:04 am »
the link to purchase the relay board is not longer working, 5 year has passed since the 1st post, can anyone tell me which is the correct hardware i need to buy for this plugin?

Offline Maco

  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
  • Karma: +0/-0
Re: RS232 quad relay controller
« Reply #76 on: March 20, 2017, 04:14:07 am »
I am sorry, I am afraid I cannot help.
I see that this e-bay seller does not sell anything any more.

The only idea I would have is to ask this seller where this board can be purchased.

A am attaching the picture - maybe this helps a bit.

Offline yatagx

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
  • Karma: +0/-0
Re: RS232 quad relay controller
« Reply #77 on: March 20, 2017, 07:40:42 pm »
i cannot find that exact model. however i found this one in ebay, do you think it might do the work???


Offline yatagx

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
  • Karma: +0/-0
Re: RS232 quad relay controller
« Reply #78 on: March 20, 2017, 08:52:40 pm »
I am sorry, I am afraid I cannot help.
I see that this e-bay seller does not sell anything any more.

The only idea I would have is to ask this seller where this board can be purchased.

A am attaching the picture - maybe this helps a bit.


this is the ebay seller response:
Sorry, I quit this business

so it seem this plugin is dead now  :'(

Offline Maco

  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
  • Karma: +0/-0
Re: RS232 quad relay controller
« Reply #79 on: March 21, 2017, 02:45:12 am »
i cannot find that exact model. however i found this one in ebay, do you think it might do the work???
I am afraid I cannot tell if this will work.

I would search for other type of Vera controlled switch with working plugin.

Very Good Luck ! and if you find anything it would be nice from you to post info here. :)

Offline shallowearth

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 821
  • Karma: +39/-8
Re: RS232 quad relay controller
« Reply #80 on: March 21, 2017, 09:15:53 am »
The Itach flex has a relay cable that you can use to configure different types of relays (up to 4 single pole relays, or 2 double, or 1 quad)

You can control the relays with Http calls from a scene by using luup code i believe, no plug in is needed in that case.

I use the flex with their serial out cable to control my audio equipment without a plug in, just a little LUA code in my scenes to send the commands.